Welkom Bij De Speelgoedwinkel

Gepubliceerd okt. 14, 21
6 min read

De Leukste Online Speelgoedwinkel

Houten Speelgoed OnlineKnuffels Kopen

9 Speelgoedwinkels 2021

Kinderen leren door te spelen. Orignele en unieke cadeaus voor kids. Bovendien, leuk speelgoed past bij een kind van een bepaalde leeftijd. Zo is er voor elk kind iets passends te vinden. Het belangrijkste punt bij het kiezen van speelgoed is dat het bij uitstek geschikt moet zijn om te stimuleren. Het is belangrijk om je kinderen te laten zien dat speelgoed leuk is. Het heeft een bijzondere functie, je kunt ermee spelen en ontwikkelen.

De Leukste Fysieke Speelgoedwinkels In Nederland

Speelgoedwinkel OnlineSpeelgoed - Games - Beste Acties En Aanbiedingen

De Coolste Speelgoedwinkels Voor Speelgoed

Kies speelgoed met een extra testkeurmerk. De CE-markering alleen zegt weinig over de veiligheid van het speelgoed. Kijk liever naar echte keurmerken, zoals het Duitse GS-keurmerk, TÜV Rheinland of de Britse standaard BS.Koop alleen speelgoed waar een adres van de fabrikant op staat, zodat je bij problemen een aanspreekpunt hebt en weet wie er geïnformeerd moet worden (speelgoedwinkel online kopen).

Lees ook:De beste en veiligste producten voor je kind, Wij testen regelmatig producten die je nodig hebt voor je baby. Zoals babymatrassen en kinderwagens (baby speelgoed online). Zo kies jij voor het beste.

Leuk Speelgoed - Peuter - Jeugd En Gezin

Houten speelgoed kan gemaakt zijn van verschillende houtsoorten. Voorbeelden zijn beukenhout en vurenhout. Het voordeel van beukenhout is dat het minder splintert dan vurenhout. Er is massief houten speelgoed te koop (gemaakt uit één stuk hout), maar ook speelgoed dat is gemaakt van triplex of multiplex platen. Deze platen bestaan uit op elkaar gelijmde plankjes (steppen).

Wat zegt de wet? In Europa moet speelgoed, dus ook houten speelgoed, voldoen aan strenge veiligheidseisen. Deze eisen zijn vastgelegd in de Europese Speelgoedrichtlijn (2009/48/EG). In deze richtlijn staat dat speelgoed geen gevaar mag opleveren voor de gezondheid van het kind. De Europese Speelgoedrichtlijn is in Nederland opgenomen in het Warenwetbesluit Speelgoed - kinderkeukens kopen.

Kinderkeukens Online Kopen

De uitspraak over ‘veilig’ gaat uit van normaal gebruik door een gemiddelde Nederlander. is. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) houdt toezicht op de naleving van de wettelijke eisen voor producenten en importeurs. Sinds 2013 staan er in de Europese Speelgoedrichtlijn strengere eisen voor de hoeveelheid verschillende, schadelijke metalen die uit speelgoed mogen vrijkomen (migreren).

Puzzels Online KopenKnuffels Kopen


NEN normen zijn afspraken over de kwaliteit van een product die producenten vrijwillig met elkaar gemaakt hebben. Vaak wordt de norm zelf aangeduid met de letters EN gevolgd door een nummer, bijvoorbeeld EN 12345. Dit wil zeggen dat het om een Europese norm gaat die in Nederland geldig is. EN-71-3 staat hoe het vrijkomen van deze metalen gemeten kan worden.

10 Leuke Speelgoedwinkeltjes

Dit betekent dat de hoeveelheid schadelijke metalen die uit de verflaag vrijkomt, voldoet aan de Europese Speelgoedrichtlijn. Daar moet al het speelgoed aan voldoen. Dat het speelgoed voldoet aan de NEN norm EN71-3 hoeft dus niet op de verpakking te staan. Welke chemische stoffen zitten er in houten speelgoed? Chemische stoffen die in houten speelgoed kunnen zitten, zijn (zware) metalen en formaldehyde.

Deze metalen zitten bijvoorbeeld in kleurstoffen en hulpstoffen (zoals drogers en anti-velmiddel), die in verf zitten. Als kinderen sabbelen aan houten speelgoed, kunnen ze met hun tandjes delen van de verflaag van het speelgoed schrapen en stukjes verf inslikken. Metalen mogen maar in hele kleine hoeveelheden uit de verflaag van houten speelgoed vrijkomen - puzzels online kopen.

Een Leuke Speelgoedwinkel

De chemische stof formaldehyde kan zitten in houten speelgoed waarvan onderdelen aan elkaar zijn gelijmd of in houten speelgoed gemaakt van triplex of multiplex plankjes (kinderkeukens kopen). Het eventueel vrijkomen van formaldehyde levert geen gevaar op voor kinderen. Kinderen kunnen dus veilig spelen met houten speelgoed waarin (zware) metalen of formaldehyde zit(ten).

Uit zowel houten speelgoed (met of zonder verflaag) als uit plastic speelgoed kunnen chemische stoffen vrijkomen. Dit zijn hele kleine hoeveelheden, die geen gevaar mogen opleveren voor de gezondheid van het kind. Zelf houten speelgoed verven? Niet elke verf is geschikt om kinderspeelgoed mee te verven. Uit sommige verf kan een te hoge hoeveelheid (zware) metalen uit de verflaag vrijkomen, als een kind op het speelgoed sabbelt.

Speelgoedwinkel Online Kopen

Er is kindvriendelijke of kindveilige verf te koop die voldoet aan de NEN norm EN71-3. Het wil niet zeggen dat verf waar deze norm niet op de verpakking staat onveilig is om speelgoed mee te verven. Je kunt contact opnemen met de producent om navraag te doen. Zorg voor een goede hechting van de verf op het speelgoed, zodat deze niet afbladdert.

De Coolste Speelgoedwinkels Voor SpeelgoedSpeelgoed Top 10. Per Leeftijd Een Top 10 Met Speelgoed Tips!

Uitharden duurt langer dan drogen. Hoe lang het uitharden duurt, staat op de verfverpakking. Let extra op als je online houten speelgoed bestelt: Online producten kopen bij Nederlandse webwinkel: doorgaans veilig. Online producten kopen bij webwinkel binnen de Europese Unie: doorgaans veilig (puzzels online kopen). Online producten kopen bij webwinkel buiten de Europese Unie: mogelijk onveilig.

Baby Speelgoed Online

en zijn de kernwoorden bij ons houten speelgoed. In ons ruime assortiment vind je uitsluitend , afgewerkt met een verf op basis van water, zodat het speelgoed onschadelijk is voor het milieu én voor je kind. Meer lezen over houten speelgoed (speelhuisjes kopen).

Helemaal verliefd op dat warme en nostalgische gevoel dat je krijgt bij het zien van houten meisjes speelgoed? Poppenwagens, keukentjes en poppenhuizen, ze zuhb weer helemaal in en goed voor heel veel uren speelplezier en de juiste stimulans voor de fantasie van je kindje. Petite Amélie heeft alles in huis om elke kinderkamer mooi en stijlvol in te richten.

Puzzels Online Kopen

Je mag rekenen op een supersnelle bezorging; vandaag bestellen, morgen al in huis. 1 Aansprekende kleuren houten speelgoed meisjes Misschien had je zelf als kind ook een houten poppenhuis? Of misschien een klassiek houten poppenwagentje? Op de een of andere manier blijft houten speelgoed voor meisjes heel erg aantrekkelijk. Het geeft ons een gevoel van sentiment en het nodigt je kind uit om er lekker mee te gaan spelen.

Hout is een natuurproduct, het is stevig en warm. Misschien zijn dat de drie elementen die de meeste ouders zo aanspreken? Lees verder Houten meisjes speelgoed past heel goed in de huiskamer Los van materiaal kenmerken is houten speelgoed meisje vaak heel erg mooi vormgegeven. Zeker het houten speelgoed meisje van Petite Amélie.

De Grote Speelgoedwinkel - Speelgoed Online Kopen

Ook praktisch om ‘m daar neer te zetten want als jij druk bent in de keuken of met iets anders in de huiskamer, kan je kleine meisje lekker aantutten met haar houten meisjes speelgoed. Door de vele accessoires in de vorm van poppetjes en andere bijpassende spulletjes, is er veel om mee te spelen.

Lekker rommelen, mama op papa nadoen en hele ingewikkelde recepten uitproberen in het houten speelgoed keukentje. Geen kind aan! Warm en uitnodigend houten speelgoed meisje cadeau geven Zoek je een leuk en degelijk cadeau voor je (klein)kind? Denk eens aan houten speelgoed meisje als je echt iets bijzonders wilt geven.

Dit Zijn De Top 27 Beste Online Speelgoedwinkels

  • grote speelgoedwinkel
  • grootste speelgoedwinkel belgië
  • speelgoedwinkel intertoys

Tijdloos speelgoed dat door de stevige constructie lang meegaat. Het kan tegen een stootje, is gemaakt van natuurlijk materiaal en heeft hierdoor een warme en uitnodigende uitwerking. Zeker bij kinderen! En soms ook bij volwassenen want het is zóleuk om samen met je kleintje te spelen en te fantaseren. Houten speelgoed voor meisje? Kom kijken en bestellen in conceptstore Petite Amélie Voordat je besluit om houten meisjes speelgoed cadeau te doen, kun je het zelf eens uitproberen in onze conceptstore.

Naast het houten speelgoed meisje vind je er ook houten speelgoed jongen, babykamers en tal van kinderkamer accessoires. Om naar te kijken, mee te knuffelen of om mee te spelen! Al zin om je een middagje onder te dompelen in onze uitgebreide collectie? Kom shoppen in Bussum en wij zorgen voor de koffie! .

Steppen Online

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email.

Je kunt hier je emailadres opgeven voor de nieuwsbrief.

De Coolste Speelgoedwinkels Voor Speelgoed

Rubberhout, bamboe of hout afkomstig uit gecertificeerde bossen; ons houten speelgoed heeft in ieder geval 1 ding met elkaar gemeen…. het hout is ecologisch geproduceerd. Duurzaamheid vinden wij belangrijk vandaar dat we met het samenstellen van ons houten speelgoed assortiment goed kijken naar de soorten verf (vrij van schadelijke stoffen) en welke lijm er gebruikt wordt.


Meer van Baby kleren

Navigation

Home

Latest Posts

5 Leukste Speelgoedwinkels

Published Jan 10, 22
6 min read

Speelhuisjes Online Kopen

Published Jan 05, 22
6 min read